HÖSTEN, äppelträd och brunt bord

Blogg

HÖSTEN, äppelträd och brunt bord

Kommunicerat budskap

TRÄDEN OCH HÖSTEN

Ett kommunicerande budskap med de andra världarna.

När jag gick tillsammans med några från en annat sfäriskt fält för att promenera till ett fik förklarade en utav dem sorgset att träden ni har, har slokat därför att ni inte har humöret uppe längre. Löven har heller inte samma lövverk längre. Träden skulle haft rikare lövverk med fler nyanser, men ni ger inte träden samma grundton längre utan träden bli ”störda” av de bilar och avgaser som finns. Träden har inte samma lyster längre och de skall inte användas till att ta upp avgaser från bilar till. Löv har grundtoner men ert leverne gör att de inte samma nyanser av toner längre. Löven dansar inte längre utan falnar som lik kistor när de möter marken sa han bestämt och markerat. De ringlar inte ner i centrumlinje längre. Löven har en kraft i sig och är moder jords mylla. Ta in lövverket och ni får ett rikare liv förklarar han. Ni blir öppnare i sinnet och hjärtan.

En del äppelträd tar ni inte hand om och har gjort dem till vilt träd fast de är menad at vara under en människohand. Äpplena har inte samma nav inom sig som de ska ha. Ni skall ta upp äpplena i aktsamhet och ha fina tankar inom er till träden och frukterna, att vi äter äpplena med händerna är bra då blir vi även i kontakt moder jord.

Hösten är en stärkande tid och ni blir uppfriskade av hösten. Hösten håller era själar i glädje. Tar ni in årstider bättre då kan ni ta in årsvarven bättre och det kan ni göra genom promenader, vilket är viktigt för hälsan. Tar ni in alla årstider inom er blir ni starkare som personer och kan bära elementen bättre. Lövverkets färgskiftningar hjälper er att reflektera över de ideér som ni hade över sommaren. Hösten har ni som favorit för ni får in elementen bra. Fukten är viktig för hälsan och solen stannar kvar i ert inre över vintern så ta vara på hösten och promenera mycket.

Färgskiftningarna stärker er reflektionsförmåga och ni dansar i era hjärtan när dagen gryr. Du Elizabeth har tillit till att hösten ordnar upp allt och det gör den faktiskt. Det ordnar upp sinnet och du tänker klarare och då vet du hur du skall hantera situationer som uppkommer.

Vi kom sedan fram till fiket och då pekade de på en brun trädörr och sa att den bruna dörren hjälper er att bli stärkta och stabil, även bordet som var på fiket var brunt och hade fina årsringar i sig och det påverkar vårt sinne. Trä är ett levande material. Gyllenbrun färg får er att bli varm i era hjärtan, men har inte för mycket av brun färg eller beroende på nyans av brun, för då degraderas era tankar och sinnen.

Någon förklarade att barn som har bruna ögon är ofta friskare då de ofta har bra kontakt med moder jord. De har oftast en moderlighet inom sig. När vi föds gör moder jord en balmering och lägger den annorlunda för de bruna barnen än för de blå. De har moder jords andedräkt med sig så även med barn som har blåa ögon som har skyarna, himlavalven eller sjöarna kontakt med sig. Ni har all en individuell utvecklingsplan att följa. Med de sagda föreslog de även att vi skulle prova på att bära bruna byxor då vi mestadels går med svarta eller blåa jeansbyxor.

Vid pennan

Elizabeth Norman