Healing

Jag har mångårig erfarenhet av flertal olika healing utbildningar och samtliga utbildningar har gett mig oerhört mycket. Jag ser inte den ena healing metoden vara bättre än den andra utan det handlar mer olika tekniker som helaren arbetar med samt hur man ser på sjukdomar och ohälsa. Det finns även en uppsjö av olika andliga medhjälpare som en healer kan arbeta med som exempelvis med änglar, mästare, gudinnor, natur väsen m.m.

Just nu erbjuder jag healing metoder som Nefertiti Kosmiska Healing, Kristall Healing och Atlantis Healing med Thoth. Själv har jag blivit mycket hjälpt av healing och jag kan även se att de som kommer för healing har fått stora positiva och energi höjande förändringar. Insikter och klarheter kan även ges till varför problem, svårigheter eller sjukdomar uppkommer. I vissa fall kan även ett inre arbete vara betydelsefullt för att kunna ändra på den yttre situationen. Behöver du hjälp med att hantera svåra situationer då kan verktyg ges för att utveckla ett nytt förhållningssätt.

Varmt välkommen till några av metoderna.

Nefertiti Kosmisk Healing

Nefertiti Kosmisk Healing är en underbar healing form och som Solkarina grundade tillsammans med Nefertiti. De är en kraftfull metod där du kommer i kontakt med mästare, gudinnor, änglar och galaktiska guider men även med din själs grupp. Det är högfrekvent energier som arbetar med högre kosmiska vibrationer, vilket gör att vi kommer i ett flöde med universum. Energierna är mycket kärleksfulla och kraftfulla och vi kan här släppa på mönster, präglingar och laddningar. Du får insikter som även hjälper dig att se i större perspektiv och då inte heller verkar i de tunga energierna. Detta är en healing metod som även går att kombinera med andra healing metoder. Nefertiti Kosmisk Healing jobbar på flera bottnar och de verkar genom 144 dimensioner och de 12 chakrasystemen.

Kristall Healing

Välkommen att få kristall healing, under sept månad kommer jag ha reducerat pris; 900:- / 1 ½ tim.

Under våren blev jag klar med en kristall healing kurs och är nu diplomerad kristall healer. Lärare var Karin Möller och hon var mycket duktig och kunnig samt engagerad. En kurs som betydde mycket för mig och som stärkte mig mycket.

Ni är varmt välkommen att komma till denna magiska värld där kristallerna blir vår kraft till visdom, kunskap och helande. Jag har ju tidigare erbjudit Nefertiti kosmisk Healing som är en väldigt fin healing form och som jag vill fortsätta med. Jag har dock nu även utbildat mig vidare i kristallernas värld då jag önskade fördjupa mig i det området. Ett område som, ju mer jag djup dyker, förstår tar flera år innan man helt kan och förstår innebörden av hur alla dessa stenar fungerar. När jag arbetar med kristall healing arbetar vi mycket med änglarna, men jag är medveten att även mästarna är med i ett hörn då jag även arbetar med dem.

När jag arbetar med kristall healing blir läggningarna olika. Jag vet aldrig förrän jag gör healing hur just din läggning med stenarna skall se ut. Beroende på din situation och det du vill ha hjälp med så tar jag just de stenar du behöver. Jag lägger även ut stenarna på olika sätt och de blir olika varianter av utläggningar beroende på vad du behöver för hjälp. Jag kan gör exempelvis chakra balansering eller symtom läggningar, beroende på vad just du behöver. Det viktigaste är ändå att du får den hjälp som stenarna kan erbjuda tillsammans med änglarna. Du är varmt välkommen att prova på en kärleksfull healing med kristall stenarna och få mötas av en spännande värld.

Atlantis healing med Thoth / Alkemi

Jag kan även ge Atlantis healing då jag gått kurs för Paula Rabenius och även mediterat med Thoth. Här får du möta präster och prästinnor samt De äldres Ras. Alkemin är starkt närvarande med Thot och just nu arbetar han mycket med den kristallina energin för att få in den i våra kroppar.

Eftersom jag även går en 3-årig Alkemi utbildning (inte med Thoth men på Alkemiska Akademin) så  har jag även dessa kunskaper. Detta faller väl in med samarbetet med Thot. Thot arbetar även med kristaller och det kristallina nätet, Det gör att han även tar in det i sin healing och jag har även ett eget healing team som samverkar med Thot.