Referens Psykoterapi

Jag anlitade Elizabeth då jag inte kunde bestämma mig om jag skulle vara kvar i en relation eller inte. Berodde det på mig att jag inte kände tillfredsställelse av relationen eller berodde det på något annat. Jag var verkligen i behov av svar speciellt då jag även börja komma upp i åren. Elizabeth hjälpte mig att sortera ut mina känslor i förhållande till relationen men jag fick även mer klarhet vad som egentligen pågick mellan mig och min sambo. Elizabeth fattade aldrig några beslut åt mig, vilket ibland kunde vara oerhört irriterande och då jag tyckte att en professionell person skulle kunna göra det åt mig. Det visade sig att även detta var ett problem för mig att jag aldrig riktigt ville fatta beslut utan oftast lät min sambo göra det. Tålmodig, under 1 års tid, inväntade Elizabeth mig att själv komma fram till vad jag ville och idag kändes det helt rätt att jag fattade beslutet att lämna min relation. Jag har även blivit mer insiktsfull och har en större förståelse till hur jag är och hur jag fungerar men även vad jag vill ha ut av livet. Elizabeth har verkligen hjälpt mig och jag uppfattar henne som kunnig, vis och hon säger många kloka saker. Jag har alltid känt mig trygg och avslappnad i hennes närhet.

Torsten KIT – konsult

Referens Psykoterapi

Jag gick till Elizabeth då jag mådde dåligt och hade ätstörning (bulemi) samt depression. Själv kunde jag inte förstå varför jag hade dessa problem och var de kom ifrån. Jag hade ju haft en bra uppväxt och jag har alltid haft det bra materiellt. När vi tittade närmre på hur mitt liv sett ut samt undersökte hur jag hanterade vissa situationer då visade sig att jag inte riktigt velat se vissa saker då det varit för smärtsamt att ta in. Det var oerhört jobbigt att titta på sig själv och vad jag råkat ut för och hur jag hanterade vissa saker. Ofta kunde jag avboka tider då jag tyckte att det bara tog min tid. Anledningen var att jag bara ville vara lycklig och bekymmersfri och inte grotta mig i elände. Idag är jag glad att jag gjorde denna; – 2 åriga resa, och jag har mer förståelse över mig själv och varför jag mådde som jag gjorde. Jag fick även verktyg att påverka min situation och idag hanterar jag situationer annorlunda och känner att jag har ett bättre egenvärde än innan jag påbörjade terapin. Elizabeth har verkligen hjälpt mig och hon är en person som jag alltid kommer att komma ihåg i och med att hon var den som påverkade mitt liv och då till det bättre. Det var med klarhet och tydlighet hon ändrade min livsväg. Tack för det Elizabth.

Lena A
Ekonom, Platschef

Referens Psykoterapi

Om jag skulle rekommendera någon vän att gå till en terapeut då kan jag helt varmt rekommendera Elizabeth. Hon gav mig mycket stöttning och visade på en djup förståelse av min problematik. Jag fick mycket hjälp av henne och vill varmt rekommendera henne.

Charlotte T
Polis

Referens healing och medial vägledning

Jag är snart 70 år. Har varit en sökare i minst 30 år. Har läst hundratals böcker, provat åtskilliga terapier, gått många kurser och besökt många personer som arbetar med healing och är mediala.

För fem år sedan i samband med att min yngste son var mycket sjuk, hittade jag Elizabeth på nätet och har sedan varit en trogen klient till henne. Det har också han varit. Har tidigare inte träffat någon med de kvaliteter som Elizabeth besitter både som person och som yrkesutövare. Hon är otroligt kunnig, lyssnade, vänlig, humoristisk och ger dig sin totala närvaro. Har heller inte träffat någon med den bakgrunden som hon har med utbildningar från både den vanliga skolmedicinska världen och den lite ”ovanligare”, den alternativa. Elizabeth står med ett ben i varje värld och det kanske är det som gör henne så unik.

Elizabeth kan svara på det mesta från det stora till det lilla. Ingen fråga är för futtig eller banal. Elizabeth dyker in i mitt nuvarande och mina tidigare liv och med sin envishet ger hon sig inte förrän hon får ”alla bitar på plats”. Allting hänger ju ihop och svaret/svaren på frågan finns ofta i flera tidigare liv. Svaren är intressanta, kloka, lärorika och logiska och gör att jag får information som gör det lättare att förstå och lägga bakom mig och också lättare att fatta de beslut som måste fattas. Det är också mycket intressant att få kunskap om de relationer jag har idag och hur det har sett ut i tidigare liv. Ingenting sker av en slump, står det ju i böckerna, men det säger mig inte så mycket innan jag får reda på hur det ser ut i just min situation/mitt liv. Under tiden ger Elizabeth också healing till de situationer och trauman som kommer fram i sessionen. Känner mig alltid lättad både mentalt och fysiskt när jag varit hos henne.

Vid ett tillfälle hade vi en nyopererad hund, som inte svarade på den smärtlindring som hon fått av veterinären i forma av ett morfin plåster. Hunden, 11 år, ylade av smärta, tungan hängde utanför och hon var inte kontaktbar. Vi förstod ingenting eftersom veterinären hade sagt att plåstret skulle ge smärtlindring i 72 timmar och ingenting om att det inte skull fungera så. (Sedan fick vi information om att dessa plåster egentligen är för människor och inte alltid verkar på djur.) Elizabeth ”såg” direkt att morfinet inte fungerade. Denna upplysning gjorde att vi slängde oss i bilen, sökte akut veterinärhjälp, fick ytterligare smärtlindring i form av tabletter och en hund, som fortfarande var ynklig och nyopererad, men som kunde hantera sin smärta. Vi var väldigt tacksamma för Elizabeths information.

För inte så länge sedan tillbringade jag några dygn på neurologen på KS. Fick ett anfall av yrsel och illamående med kräkningar. Allt gick väldigt fort. Försökte lägga mig ned och ”sova bort” besvären, men när jag la mig ner blev det ännu värre och det kändes som jag höll på att drunkna i ett svart och stormigt hav. Fick sitta på en stol och stirra rakt fram för att uthärda situationen tills min svärdotter kom och körde mig till akuten på KS. Där genomgick jag många undersökningar på öron-näsa-hals-avdelningen och olika sorters röntgen, skiktröntgen för huvudet och kontraströntgen för kärlen på halsen. Det togs många olika prover och man hittade ingenting men ville ändå inte skicka hem mig. Efter två dygn kontaktade jag Elizabeth och fick reda på att jag ”repeterade” två liv, ett där jag hade drunknat och ett där jag utsatts för olika fysiska experiment. För mig var det förklaring nog och gjorde att jag kunde koppla av. Innerst inne kände jag också att det inte var något större fel på mig. Mår idag som vanligt och känner mig inte ett dugg orolig, men sjukvården vill gärna fortsätta med ytterligare undersökningar. Har tackat nej till dessa men lovat höra av mig om jag skulle hamna i någon liknande situation igen. Med tanke på att mina problem härstammade från tidigare liv, blir det helt logiskt för mig att sjukvården inte ”hittar någonting” idag.

Margaretha B,
Pensionerad speciallärare

Referens healing och medial vägledning

Jag har anlitat Elizabeth sen ett par år tillbaka i olika sammanhang och blivit mycket nöjd med hennes arbete. Jag rekommenderar alla mina vänner att gå till henne eftersom hon dessutom är så allsidig! Hon är både en traditionellt duktig terapeut, men också en stark och proffsig ”rensare” av gamla trauman vi alla genomlevt i andra liv och som påverkar oss än i dag. Detta genom den spännande och intressanta FSP-rensningen som gör att man befrias från gammalt känslomässigt skräp i tidigare liv och kan släppa taget om gamla oförrätter.

Elizabeth är mycket medial och levererar tydliga budskap av våra andliga medhjälpare från andra sidan. Hon är även en stensäker healer som lokaliserar eventuella problemområden i kroppen på nolltid och kan förbättra, eller rentutav hela dessa. Det bästa för mig har helt enkelt varit att låta den ena sessionen intuitivt leda oss till den andra genom att kombinera hennes kunskaper inom de olika områden hon behärskar. Då har allt kommit i en naturlig följd. Och förmodligen har det varit menat så också …

Förutom mångsidiga och seriösa utbildningar bakom sig inom varierande och intressanta områden, besitter hon en stor förståelse och en otrolig kärlek till sina medmänniskor och allt levande som hör till denna ofta så kaotiska planet. Den stora kärleken och respekten till sina medmänniskor gör henne till en mycket stark och modig terapeut, tycker jag!

Hon har hjälpt mig många gånger i mitt liv och hjälpt mig att vidareutvecklas och att våga ta större steg än jag trodde jag vågade. Jag känner mig betydligt lättare både till sinnet, kroppen och i anden tack vare hennes intuitiva hjälp och breda kunskap!

Jag ser alltid fram emot våra möten/sessioner. Elizabeths glittrande humor är som ett härligt ett lyft bara den! För mig känns den som en livgivande vår efter en lång, tung vinter.

Världen behöver fler Elizabethor – det är för mig helt solklart!

Tina V
Annons producent, Reporter

Referens medial vägledning

Elizabeth är mycket klarseende och hennes enkelhet smittar av sig. Du kan verkligen fråga om allt och du får tydliga besked och hon känns genuin i sina svar. Jag är en återkommande kund och känner ett stort stöd av att få komma till Elizabeth och då svårigheter uppstår.

Louis B
Journalist

Referens medial vägledning

Jag har alltid undrat varför min dotter tog sitt liv och haft en stor sorg över detta. I samtal med Elizabeth fick jag svar vad som egentligen hände och jag fick även komma i kontakt med min dotter på andra sidan. Samtalet med dottern och den healing som Elizabeth gjorde hade en helande effekt av att jag efteråt kunde känna en slags försoning över det som hänt med vetskap om att min dotter alltid är med mig och att hon har det bra. Tack Elizabeth

Anna B
Kontorist

Referens healing

Jag är helt imponerad av Elizabeth då hon har en otrolig förmåga att se saker och då hon verkligen kan klargöra varför man ibland mår som man gör. Elizabeth har hjälp mig med mina tidigare magsmärtor och hon har även hjälpt mig med mina rygg problem och idag är jag helt smärtfri. Hennes tålmodiga arbete och engagemang är värt respekt då jag verkligen känner mig sedd av Elizabeth och att hon gör ett professionellt arbete.

Karl B
Byggnadsarbetare

Referens healing

Jippi, jag blev gravid efter en behandling av Elizabeth. Det var värt varenda öre ☺.

Karin P
Grafisk design

Referens hela hem/platser

Jag har inte ord för hur hon kunde få bort de dåliga energier som fanns i vårt hem. Vi hade tänkt flytta därifrån men nu är vi överlyckliga att vi får vara kvar efter en energi städning som hette duga. Elizabeth är en kvinna som jobbar i tysthet men hon är en enorm storhet av allt hon kan och klarar av. Tack Elizabeth för du kom i vår väg!

Familjen Olsson

Referens healing

Jag har gått på healing terapi hos Elizabeth Norman i ca 2 år och i mitt fall har detta successivt lett till omfattande förbättringar i mitt psykiska mående, och därmed på alla plan i mitt liv. Jag har i flera år lidit av att ”sitta fast” i mönster som fått mig att känna känslor av maktlöshet, och jag har inte klarat av att bryta mönstren – hur mycket energi jag än lagt på detta. Det var ”stopp” på alla plan i mitt liv, jag kunde inte fullfölja någon utbildning, klarade inte av ett arbete, mina relationer var fyllda med konflikter och missförstånd, min ekonomi var körd i botten och jag kunde inte sova och hade besvär med värk. Till slut gick jag in i den klassiska ”väggen”. Jag minns tydligt hur jag bad till Gud om hjälp och efter ett tag hittade jag av en tillfällighet Elizabeth hemsida på nätet.

Redan vid vårat första möte så fick jag känslan av att Elizabeth såg det friska i mig. Hon har hela tiden haft ett helt fantastiskt bemötande och ingenting har varit konstigt. Detta har gjort att jag kan slappna av och bara köra på under sessionerna. Elizabeth har hjälpt mig med att lösgöra flera trauman (och sk. karman) som legat i det undermedvetna och varit fullt aktiva, både från detta liv och från tidigare. Att jag inte har hamnat på psyket är för mig en gåta.

Idag upplever jag mer harmoni och tillit till livet. Jag har ingen värk längre och mina stressyndrom har klingat av, (även om jag ibland upplever ”triggers” som får mig att bli mer känslig och trött så vet jag att jag ska ta det lugnt i några dagar). Jag litar på mig själv, har mer balans i mina känslor och vet hur jag ska sätta gränser. Min konflikt rädsla och paranoia har sakta men säkert suddats ut (och upplever jag missförstånd har jag idag verktyg och tillit till att lösa dem!) och min kontakt med hjärtat och glädjen känns starkare för var dag som går. Jag upplever att jag är ett levande exempel på att denna form av healing-terapi fungerar. Jag har dessutom, utan att ha lagt någon energi på det, gått ner 19 kg i vikt, blivit av med min agorafobi (torgskräck) och min depression. Jag är idag i stort sett fri från mediciner och är ute i arbetslivet igen. Jag känner mig välsignad och har oändligt mycket lättare att leva i nuet. Jag kan inget annat än rekommendera denna metod till dem som provat allt men inte lyckats få hjälp. Och visst, det tog lite tid innan det ”rasslade till” – men det var det såå värt och jag känner mig verkligen som Fågel Fenix – jag är som pånyttfödd och livet är ett äventyr!

Referens hela hem/platser

Jag anlitade Elizabeth för att hela platsen för där mitt bostadshus finns. Efter att jag flyttat från en innerstads lägenhet till en närförort så var tanken att jag skulle skapa mig ett litet paradis när jag ändå bodde större och i ett mer lugnt område. Det märkliga var att när jag kom hem så tog det cirka en halvtimme sedan började jag dräneras på energi. Alla mina planer på att inreda och göra fint gick i stöpet för jag var så fruktansvärt trött. Min katt påverkades också, från att ha varit en stabil och stark katt kunde hon springa omkring som hon vore attackerad av något. Jag började drömma mardrömmar om att jag låg under jorden, levande begravd.

Under konsultationen med Elizabeth kom främst två saker upp: dels att det skett ett större trauma och att folk kommit med båt och attackerat en by och haft ihjäl folk. Detta skedde för länge sen. När jag kollade upp saken så kan det stämma, då platsen jag bor på var en större ö efter istidslossningen. Man har även funnit saker från stenåldern samt en gammal begravningsplats. Energin runt detta helades upp under sessionen. Den andra saken var att själva Naturanden (eller devan) var som fastbunden och inte kunde ta sig loss. Det var en större knut att lösa men Elizabeth fixade det till slut. Elizabeth fick även in att vattenledningarna i huset var trasiga och att det i sin tur genererade ”dålig energi”. Detta visade sig stämma för min hyresvärd har i dagarna precis blivit klara med en omfattande vattenskada och hela husgrunden har varit uppborrad.

Efter denna enda healing session av platsen så är det en makalös skillnad. Jag kan faktiskt ibland inte fatta hur detta kan vara möjligt. Allt har blivit bättre. Jag har gott om energi, jag sover om nätterna, katten är lycklig igen, mina krukväxter lever och frodas. När jag kommer hem så känner jag glädje och rofylldhet. Bor du på en stökig och orolig plats så tveka inte, du har allt att vinna på att rena ditt hem/platsen du bor på!

A. Larsson. Sjukskriven