En fantastisk djuplodande resa under regression, där du utforskar och arbetar på de omedvetna planen.  Det innebär att man kan arbeta  med många olika områden som med del personligheter och arketyper. Göra resor tillbaka till barndomen och arbete med det lilla barnet. Titta tillbaka på tidigare liv och även se sår som är relaterade från den tiden och som påverkar dig idag. Vi kan se över dina chakra och titta på de Arketyper som är relaterade till dem. Vid försoning och förlåtelse gör vi en hjärt resa där du kanske haft trauma och svårigheter samt konflikter med anhöriga eller i relationer med andra. Svårigheter kanske uppstår på arbetsplatsen samt med andra personer du varit i kontakt med och då  kan denna djuplodande regressions behandling vara till hjälp.

Eftersom jag nu går i utbildning hos Karin Möller så kommer jag även lära mig att göra resor till underjorden och möten med förfäder och kraftdjur. Resor till högre dimensioner och möten med guider, änglar och avlidna anhöriga kommer också erbjudas samt att göra resor till Atlantis eller stjärn resor till olika hemplaneter. Varmt välkomna.

För tidsbokning och vid frågor, kontakta gärna mig. Just nu har jag reducerat pris: 500:- för 1 ½ tim och kommer att ha det priset under maj månad, så passa på (ordinarie pris 950:-).