SJÄLSTERAPI RESA, barndom.

Blogg

SJÄLSTERAPI RESA, barndom.

SJÄLSTERAPI RESA, barndom och hur det kan gå till ( 20 maj 2024).

Min egna berättelse av en resa jag gjorde i helgen.

I helgen var jag på kursen själsterapi med Karin Möller. En otroligt bra kurs där du i regression får vägledning i inre resor. Det som är så bra med denna metod är att du får egna upplevelser av hur saker och ting har varit. Det kan handla om händelser från tidigare liv eller situationer som hänt under ens barndom. Oavsett när, så har det en läkande effekt att se hur man blivit påverkad fysiskt och emotionellt av det som hänt och hur man på ett skonsamt och fint sätt kan hela olika situationer och befria sig från det som funnits där och gnagt i ens inre i mer än, en emotionell härva än i ett upplyst tillstånd.

I helgen gjorde jag bland annat en resa om min barndom, vilket jag i och för sig har jobbat med tidigare, men det som nu blev så befriande var att jag kunde se min mamma i ett annat ljus. Vår relation har inte varit den bästa men när jag fick se henne från de högre planen och våra förberedelser för att komma ner till jorden, då blev jag så lättad av hur vi hade bestämt. Mamma var här en otroligt vettig och rejäl person och hon och jag har i tidigare liv haft både haft positiva och negativa liv tillsammans. I några liv var vi oerhört sammansvetsade och i kampanda slogs vi för kvinnors rättigheter. I det här livet skull vi kämpa för att ha egna företag/verksamheter och vara fria i det vi gjorde. Vi skulle först jobba tillsammans med företag sedan skulle jag rycka mig loss med det jag ville göra och här ser jag hur jag fortsätter till USA, medan mamma är kvar med sin verksamhet. Stöttning var ledordet till varandra, men tyvärr blev det inte så. Vi har definitivt inte stöttat varandra och vi har totalt glömt vilka vi var tillsammans. Det är en oerhörd sorg då det skulle vara så befriande för oss.

Jag har haft dåligt samvete av att jag inte har hälsat på min sjuka mamma, som har Alzheimers, så ofta som jag borde. Det blir sällan, och det tog jag upp med henne. Mamma i sin tur bad om ursäkt hur hon varit mot mig och hon sa rent ut: Vad jag håller på och du skall inte känna skuld på något sätt, utan hon förklarar att hon har trauma från barndomen därav att hon varit så frånvarande som mamma och hon känner en skam för hur hon varit i vår relation. Jag bad om förlåtelse hur jag har varit med mitt sätt och att jag på senare tid inte brytt mig om henne.

 I försoning och förening blev förlåtelsen mellan oss kraftfull och jag kunde känna hur mycket vi egentligen tyckte om varandra. I slutet av sessionen bad mamma mig om en sak att jag skulle hälsa på henne oftare på hemmet där hon bor, då hon säger att hon nu behöver mig mer än någonsin då jag trots allt förstår henne och då vi har en förtrolighet till varandra i och med att vi levt i flera liv tillsammans. Jag kände en självklarhet att börja besöka henne oftare och nu kommer jag i mötet med henne se henne i nytt ljus. Jag kommer nu mer se fram emot att träffa henne oavsett hur hon är på detta jordiska plan. Vi är egentligen oerhört lika och det är något som vi bör uppskatta i varandra.

Jag rekommendera verkligen att ibland våga utmana sig själv med att göra dessa djupa regressions resor. Så har du konflikt eller svårighet med någon person? Våga då att titta närmre på det. Det kan förändra ditt liv och ditt förhållningssätt till den andre. Oftast får du mer klarhet och bara det, gör att man kan försonas lättare med de händelser och situationer som man råkat ut för, tillsammans med den andre.  Eftersom jag är under utbildning och snart är klar, har jag reducerat pris på mina sessioner. Nu kan ni som är intresserade få en tid för ett reducerat pris och då tar jag 500:- för 1½ tim. Ett prisvärt pris, speciellt om de kan ge dig en annan förståelse till det som hänt men även läka själva situationen som du utsatts för och i det känna en försoning i allt som hänt, så varmt Välkomna och prova på.